Happy Irfa


Semalam aku menunggu kawan pekan, ada seorang 'macha' bercerita that is sambil that is datang kisah sedih pada aku. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Jeff dan Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang muda, aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Tom john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera xiaomi kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Mary john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).